Over ons - Baños badkamers
15284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15284,bridge-core-2.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Over ons

Baños Badkamers

Bij Baños badkamers kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en prachtige badkamers. De badkamer wordt dagelijks intensief gebruikt en u mag er daarom op vertrouwen dat we uw badkamer met de grootste zorg installeren. We kiezen de mooiste tegels en het beste sanitair. We bedenken slimme oplossingen om de badkamer zo efficient mogelijk in te richten. Daarbij houden we ook uw budget in de gaten. Want behalve kwaliteit leveren, willen we ook betaalbaar zijn.

Thijs Verhagen

Met inmiddels 10 jaar ervaring als tegelzetter en badkamerspecialist kan Thijs Verhagen u prima adviseren. Met praktische tips en slimme oplossingen samen met u een prachtige badkamer realiseren, dat is waar hij goed in is. Neem contact op voor een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden voor uw situatie en badkamer te bespreken.

Een eenvoudige schets tot échte badkamer zien uitgroeien is prachtig!
5 jaar garantie

5 jaar garantie op al onze werkzaamheden

Opgeruimd

Zijn we klaar met onze werkzaamheden, dan ruimen we alles netjes op zodat u direct kunt genieten.

Ervaring

Wij zorgen ervoor dat alleen ervaren vakmensen bij u thuis over de vloer komen. Zodat u en wij zeker zijn dat u helemaal tevreden bent na de oplevering van uw tegelwerkzaamheden.

Duurzame materialen

Voor onze projecten maken we graag gebruik van duurzame materialen zodat u nog jarenlang plezier heeft van uw badkamer.

Duidelijke planning

We zorgen voor een heldere planning. Waar we ons ook aan houden. Zo weet u direct wat u van ons mag verwachten.

Persoonlijk advies

Het uitzoeken van een nieuwe badkamer is niet niks. Daarom mag u van ons altijd persoonlijk en eerlijk advies verwachten.