Werkwijze - Baños badkamers
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,bridge-core-2.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Werkwijze

uw wensen bespreken

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe badkamer of sanitair dan bent u bij Baños Badkamers aan het juiste adres. We helpen u graag met het ontwerpen van een nieuwe badkamer. Dat doen we door eerst te luisteren naar uw wensen en eigen ideeën; de basis voor uw nieuwe badkamer.

de ruimte opnemen

Voor het maken van de eerste ontwerpen van uw nieuwe badkamer is het belangrijk dat we de ruimte goed in beeld hebben. Tot de millimeter nauwkeurig. Uw badkamer of toiletruimte wordt door ons ingemeten en met deze maten kunnen we aan de slag.

uitzoeken van de materialen

Hebben we de belangrijkste technische zaken achter de rug, dan begint nu het leukste deel: uitzoeken van de materialen. We werken samen met diverse sanitair-leveranciers en -fabrikanten. Natuurlijk geven we u daarbij het beste en eerlijk advies.

installeren volgens planning

Zijn alle uitgezochte materialen geleverd of ingepland voor levering, dan gaan we aan de slag. Indien nodig wordt uw oude badkamer afgevoerd en leggen we de basis voor uw nieuwe badkamer. We installeren volgens een vooraf afgesproken planning en zorgen dat u zo min mogelijk last heeft van de verbouwing.

genieten met zekerheid en nazorg

Is de nieuwe badkamer eenmaal geplaatst, dan zorgen we dat we onze spullen netjes opruimen, dat we alle kitnaden nog eens nalopen en dat uw nieuwe badkamer in topconditie is. U mag niet anders verwachten. U kunt nu volop genieten. Met de zekerheid van 5 jaar garantie.