Moderne badkamer in Eindhoven - Baños badkamers
16199
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16199,bridge-core-2.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Moderne badkamer in Eindhoven

Moderne badkamer in Eindhoven

In deze moderne badkamer in Eindhoven moest het nodige gebeuren voordat we konden beginnen met het realiseren van een nieuwe badkamer. Omdat de oude badkamer was voorzien van een houten vloer, is de vloer voorzien van zwaluwstaartplaten als goede ondergrond voor de nieuwe tegelvloer.

 

Verder is de badkamer voorzien van een ruime inloopdouche, een toilet en een bad. De nis is de inloopdouche bestaat uit een aluminium nis die apart in de wand is geplaatst. Dit zorgt voor een extra strakke en moderne uitstraling in deze badkamer. Het juist plaatsten van deze aluminium nis vroeg de nodige vakkennis van Baños badkamers.

De wanden zijn voorzien van grote tegels (60 x 120 cm) in combinatie met extra strak stuc-werk. Op de vloer liggen grote tegels van 80 x 80 cm.